30 Ağustos 2010 Pazartesi
Herkesin çektiği bir sıkıntılardan biri olan Adsense hesap onaylanma işleminin süresidir.Bazen o kadar uzarki insanı bezdirir Adsense’den. Bu nedenle sizlere birkaç tüyo vereceğim.Ama emin olun, bu sistemleri kullandığınız zaman en hızlı şekilde hesabınız onaylanacak.
1.Yöntem (Flixya)
Onaylanma Süresi: 1 - 5 Gün
Öncelikle http://www.flixya.com/nav/register adresinden kayıt oluyoruz.


Kayıt işlemi başarılıysa, sonraki aşamada adsense hesabınız varmı diye soruyor.



Biz no seçeneğini işaretliyoruz ve bize adsenseye kayıt için mail adresi
soruyor.




Email adresimizi girdikten sonra bize adsense kaydı ile ilgili bir mail geliyor. Ayrıca flixya ya ilk kayıt sırasında üyeliğimizi aktif etmek için bir mail de var



Önce Flixya kayıt işlemini tamamlamak için Flixya nın mailine tıklıyoruz ve aşağıdaki gibi bir sayfa açılıyor. Bursa www.flixya.com/verify_email/... diye devam eden onay linkinetıklıyoruz.



Onay linkine tıklayınca Flixya'ya yönlendiriliyoruz ve kayıt işlemimizin onaylandığına dair bir uyarı çıkıyor.




Şimdi Flixya üyeliğimizi onaylattık. Adsense kayıt mailimiz dursun bir kenarda. Burda asıl önemli olan Flixya ya az önce almış olduğumuz hesabımızla giriş yapıp birkça video ve resim ekliyoruz. Mesela doğayla alakalı hayvan, manzara resimleri falan... sonra üyeliğimizi garantiye almak için birkaç arkadaş bulup arkadaşlık davetiyesi gönderiyoruz ki fake üye olduğumuz anlaşılmasın :)



Şimdi birkaç video resim ve arkadaş kazandık.. Sıra geldi adsense kaydına. Unutmayın flixya ya kayıt olduğunuz adsense ye de kayı olmuş olmuyorsunuz. Sadece flixya üzerinden onun referansıyla adsense hesabı açacağız. Devam edelim bize adsenseden gelen maili açalım ve dikkat edin adsenseden gelen mailde flixya.com ibareleri var altını çizdiğim



2.Yöntem (Blogger)
Onaylanma Süresi: 1 – 3 Gün



1- www.blogger.com adresine girip kendinize bir hesap açın ve yeni oluşturacağınız günlüğe 10- 12 tane orijinal yazılar içerikler ekleyin.
2- Google Adsense adresine girin. Daha sonra istenilen tüm bilgileri giriniz. Adres kısmını da Blogger dan aldığınız adresinizi giriniz.Tamamdır arkadaşlar tüm bilgilerinizi yolladıktan sonra
bekleyeceğiz . Eğer gerçekten kaliteli bir blog açtığınızı düşündürebilirseniz google adsense yetkililerine 1 günden kısa bir süre içinde hesabınız açılıyor. Buradaki önemli husus özgün içerik yani orijinal yazılar ve Blogger.com dan açılan hesap.Evet arkadaşlar, şuan garanti olan sistemler bunlar.Saçma sapan, yalan dolan sistemler üretip önünüze koymak istemem.Ama bu şekilde bir yol izlerseniz emin olun onaylanacaksınız.Derseniz ki bu iki yoldan hangisini seçmeliyim?
Benim tavsiyem Blogger’ı kullanın. Çünkü, hem Google’ın kendi bünyesinde bir hesabınız oluyor, sizi daha iyi takip etmesi açısından (ki bu Google’ın işine gelir) hem de daha çabuk indexlenen bir sisteme sahip olursunuz.Ancak dikkat etmeniz gereken bir önemli husus da şudur:
Başvurunuzu yaparken mutlaka eksiksiz ve doğru bilgiler kullanın. Çünkü Google için ciddiyet de çok önemlidir.Hepinize iyi şanslar.İnşallah başvurularınız en kısa sürede onaylanır.






0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler